Länkar

 

Försäkringskassan

Försäkringskassans start sida, här kan du navigera dig vidare
Försäkringskassan

Föräkringskassans sida som berör personlig assistans, här hittar du bl.a. assistansersättning (allmän informatio).
Assistansersättning

 

Blanketter, assistansersättning

Nyttiga blanketter från Malmö kommun

Blankettet för Malmö kommun (Ansökan om Personlig Assistans LSS)

 

IVO – Inspektionen för Vård och Omsorg

Länk

 

Samarbetspartners

Spira Omsorg
Vi finner stor glädje i vårt arbete och i vår verksamhet har vi en genomgående positiv inställning, vi finns här för våra kunders välbefinnande. Vi bedriver vår verksamhet med hjärta, engagemang och empati för den enskilde individen. Vi är lyhörda och observanta, vår ambition är att våra kunder och våra medarbetare ska ha den bästa möjliga vardagen.
Länk

Vägen till bättre liv
Vägen till bättre liv är i grunden ett familjeägt företag. Idag är vi närmare 70 anställda och vi värnar om våra kunder och assistenter. Inom alla delar av assistanssamordning bemöter vi frågor med kompetens, professionalism och stor kunskap om LSS-lagen.
Länk

Future4us
En mötesplats som vänder sig främst till människor med någon form av synlig eller dold funktionsnedsättning, men självklart är alla varmt välkomna till gemenskapen
Länk

Döviana
Vi hör det vi ser
Länk

Assistanskoll – behovsräknare
Assistanskolls behovsräknare är ett förenklat hjälpmedel för att göra en egen bedömning av ditt tidsbehov av grundläggande och andra personliga behov.
Länk

InConFlicto Förlag
InConFlicto Förlag startades 2013 för att ge ut historia som bygger på vanliga människors livsberättelser. Jag som är ansvarig förläggare och författare heter Ljuba Fredenman
Länk

All Media
Vi är till för alla – stora företag eller privat personer. Vi hjälper dig med allt från stora mässkampanjer till personliga inbjudningskort för barnkalaset. Tack vare vår stora kunskap inom området, optimal utrustning och flexibilitet kan All-Media erbjuda en komplett produktionskedja. Vi löser det ni behöver på ett snabbt kostnadseffektivt sätt, med hög kvalitet!
Länk

KFO
Arbetsgivarförening
Länk

Victoriateatern
Mitt i Malmös hjärta och mitt i Malmöbornas hjärta, Victoriateatern är efter 100 år mer levande än någonsin!
Länk

Omsorgsbyrån (Juridiska frågor kring personlig assistans)
Omsorgsbyrån kombinerar gedigen kunskap med ett djupgående engagemang i varje enskilt ärende. Vi har knutit kompetenta medarbetare till byrån och konsulter med huvudsaklig expertis och spetskompetens
Länk

Tre Green Team

The Green Team arbetar hårt för att minska den negativa inverkan på miljön i alla våra processer och i alla delar i vår verksamhet. Detta gör vi för att Vi bryr oss om dig och vår framtid.
Länk